„Kako se pozicionirati u struci sa svrhom zaštite profesije“
ponedjeljak, 12. ožujak 2018 00:00
stručno savjetovanje

 Stručno savjetovanje  „Kako se pozicionirati u struci sa svrhom zaštite profesije“ namijenjeno prvostupnicima fizioterapeutima i studentima fizioterapije će se održati  u Osijeku na Medicinskom fakultetu u videokonferencijskoj dvorani,  17. ožujka 2018., subota. Prijave se vrše isključivo putem maila hrvat.komora.fizioterapeuta@gmail.com do četvrtka 15. 03. 2018., do 12 sati.

 U prijavi je potrebno navesti da se prijavljujete na Stručno savjetovanje  „Kako se pozicionirati u struci sa svrhom zaštite profesije“ – Osijek, vaš članski/evidencijski broj ili za studente JMBAG.

 S obzirom da je ograničeni broj sudionika prijave zaprimamo prema redoslijedu.

Ured Komore će svim prijaviteljima putem maila odgovoriti o pozitivnoj prijavi i vremenu početka odražavanja stručnog savjetovanja.

 Savjetovanje se za članove  Komore boduje sa 10 bodova za sudionike.

 Ovo stručno savjetovanje će se naknadno održati i u Zagrebu, Rijeci i Splitu što ćemo posebno izvijestiti članove Komore.

Povratak

 

 


Svjetska konfederacija za fizikalnu terapiju prepoznaje Hrvatsku komoru fizioterapeuta kao jedino ovlašteno tijelo za fizikalnu terapiju u Hrvatskoj. 


Svjetska konfederacija za fizikalnu terapiju prepoznaje Hrvatsku komoru fizioterapeuta kao jedino ovlašteno tijelo za fizikalnu terapiju u Hrvatskoj. Zaboravili ste lozinku?