SPLIT-STRUČNO SAVJETOVANJE
ponedjeljak, 22. listopad 2018 00:00
„KAKO SE POZICIONIRATI U STRUCI SA SVRHOM ZAŠTITE PROFESIJE“

 Stručno savjetovanje  „Kako se pozicionirati u struci sa svrhom zaštite profesije“ namijenjeno prvostupnicima fizioterapeutima i studentima fizioterapije će se održati  u gradu SPLIT  17. studenog  2018., subota od 9 do 16 sati. Prijave se vrše isključivo putem maila hrvat.komora.fizioterapeuta@gmail.com do srijede, 14. 11. 2018., do 12 sati.    Ulaz za Savjetovanje je besplatno i uključuje ručak.            &

 U prijavi je potrebno navesti da se prijavljujete na Stručno savjetovanje  „Kako se pozicionirati u struci sa svrhom zaštite profesije“ – SPLIT, vaš članski/evidencijski broj ili za studente JMBAG.                                               S obzirom da je ograničeni broj sudionika prijave zaprimamo prema redoslijedu zaprimanja, a ako bude prevelik broj prijavljenih Komora će napraviti selekciju da iz zdravstvenih ustanova bude ravnomjerno zastupljen broj sudionika.             

Ured Komore će svim prijaviteljima putem maila odgovoriti o pozitivnoj prijavi i točnoj adresi održavanja stručnog savjetovanja.
Savjetovanje se za članove  Komore boduje sa 10 bodova za sudionike.

Povratak

 


Svjetska konfederacija za fizikalnu terapiju prepoznaje Hrvatsku komoru fizioterapeuta kao jedino ovlašteno tijelo za fizikalnu terapiju u Hrvatskoj. Zaboravili ste lozinku?