Način rada:  
 
        
 
        
Search Category: Vijesti
subota, 09. rujan 2017 00:00

 

Više...

četvrtak, 07. rujan 2017 00:00

 

Više...

četvrtak, 31. kolovoz 2017 00:00

Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo vas da nam se pridružite u obilježavanju Svjetskog dana fizikalne terapije dana 8. rujna 2017 s početkom u 12 sati na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb, Mlinarska 38, Zagreb. Tema ove godine manifestacije „Pokretom do zdravlja“ je "Tjelesna aktivnost za život"

Program:

  • Uvodni govor i vođenje programa - Dubravka Dolenc, dipl.iur. 
  • Otvaranje i Ključne poruke : Predsjednica Komore Mirjana Grubišić
  • Pozdravno slovo – gosti
  • Promocija profesije i rada - Iva Lončarić
  • Tjelesna aktivnost u poboljšanju zdravlja - Orhideja Vojvodić
  • Fizioterapijska skrb u Hrvatskoj – Mirjana Grubišić
  • Iz prespektive korisnika – korisnik usluga fizikalne terapije
  • Zaključak – Mirjana Grubišić

Hrvatska komora fizioterapeuta boduje ovaj skup s 7 bodova za sudionike

Dana 9. rujna 2017. pridružite nam se na Cvjetnom trgu od 10 do 15 sati gdje ćemo pružati savjete korisnicima kako oni mogu poboljšati svoju tjelesnu aktivnost i dijeliti letke.

Više informacija o obilježavanju Svjetskog dana fizikalne terapije možete pronaći ovdje.

Više...

ponedjeljak, 13. ožujak 2017 00:00

 Konačni program konferencije Profesionalna pitanja i izazovi u fizioterapiji možete vidjeti OVDJE

Više...

utorak, 25. listopad 2016 00:00

 Vijeće komore je na svojoj sjednici od 22. 10. 2016. donijelo odluku o povlačenju Javnog poziva za isticanje kandidature za izbor predsjednika stalnih Povjerenstava HKF-a iz razloga jer isti poziv nije u skladu s važećim Statutom a u postupku je donošenje novih Izmjena i dopuna Statuta HKF-a

Više...

petak, 03. veljača 2017 00:00

    

 Izuzetno nam je zadovoljstvo Vas pozvati na Konferenciju „Profesionalna pitanja i izazovi u fizioterapiji“. Ovom stručnom konferencijom prezentirat ćemo domaća i svjetska iskustva u fizioterapiji, izazove i prepreke s kojima se susreću fizioterapeuti te kako ih uspješno svladati.

U cilju osvještavanja uloge i značaja fizioterapije u svakodnevnom životu i skretanju pažnje na aktualne probleme s kojima se fizioterapeuti susreću u svom radu, Hrvatska komora fizioterapeuta, kao nadležna strukovna komora za fizioterapeute od 31. ožujka do 01. travnja 2017. organizira stručnu međunarodnu konferenciju, na kojoj će se između ostalih zanimljivih sadržaja sudionicima omogućiti komparativni prikaz regulacije fizioterapije kao autonomne djelatnosti, koja predstavlja djelatnost sine qua non suvremenog čovjeka i društva.

Više...

srijeda, 11. siječanj 2017 00:00

 Po prvi puta u Hrvatskoj Međunaradno priznati tečaj za fizioterapeute iz ultrazvučne dijagnostike mišićno-koštanog tkiva. Više o tome ovdje Hrvatska komora fizioterapeuta je isti tečaj bodovala s 20 bodova za polaznike istoga.

Više...

subota, 07. siječanj 2017 00:00

 

Više...

ponedjeljak, 21. studeni 2016 00:00

 Na portalu www.24sata.hr, dana 20. listopada 2016. godine objavljen je članak pod naslovom „:Traje istraga: Godinama rade s djecom u Suvagu bez licencija“ . U daljnjem dijelu članka objavljeno je citirano– „Ravnateljica: Komora nas pokušava opstruirati  - Ravnateljica Poliklinike Suvag kaže da djelatnice doista nemaju licencije, ali da za njih ispunjavaju uvjete. Slučaj naziva skandaloznim primjerom u kojem HKF lišava fizioterapeute temeljnog ljudskog prava na rad umjesto da ih štiti. Također kaže da HKF pokušava opstruirati dijagnostiku u Suvagu.“ Hrvatska komora fizioterapeuta oštro osuđuje izjave ravnateljice Poliklinike Suvag budući su iznesene  difamatorne i neistinite tvrdnje  čime se na grub način nastoji naštetiti ugledu jedne neovisne strukovne organizacije sa javnim ovlastima. Hrvatska komora fizioterapeuta je obavila stručni nadzor u Poliklinici Suvag, dana 6. srpnja 2016. a prema nalogu ministra zdravstva. Pri istome nadzoru je napravljen zapisnik. Svi sudionici stručnog nadzora su potpisnici istog zapisnika i upozoreni da imaju pravo na primjedbe glede zapisnika. Nitko nije imao prigovora na zapisnik. Ravnateljici je ostavljen jedan primjerak zapisnika te upućujemo ravnateljicu da ga ponovno pročita. Više...

srijeda, 19. listopad 2016 00:00

 Skupština Hrvatske komore fizioterapeuta će se održati dana 22. listopada 2016 u hotelu Olympia Vodice s početkom u 12 sati. Od 12 do 12 i 30 sati je zatvoreni dio Skupštine samo za delegate zbog izvještaja Skupštini a tiće se tajnosti podataka glede stručnih nadzora, sudskih postupaka i slično. Od 12 i 30 sati je drugi dio Skupštine koji je otvoren za javnost. Javnost ima pravo samo biti sudionik/promatrač i nemaju pravo glasa niti uključivanja u diskusiju. Zaintersirana javnost će se primati u dvoranu dok se ne popuni dvorana sa sjedećim mjestima.  

Više...

Stranica 3 od 11Prva   Prethodna   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Slijedeća   Posljednje