DOBRODOŠLI - Hrvatska komora fizioterapeuta
Hrvatska komora fizioterapeuta - kongres

DOBRODOŠLI

Drage kolegice i kolege,

velika mi je čast i zadovoljstvo ispred Hrvatske komore fizioterapeuta pozvati Vas na Fizio kongres 2020. godine koji se održava od
4. – 5. prosinca 2020., Hotel Dubrovnik u samom srcu Zagreba.
Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem date doprinos u razvoju naše profesije, razmjenom iskustava, znanja i vještina u obliku istraživačkih, metodoloških i preglednih radova iz fizioterapije i komplementarnih stručnih područja u cilju njegovanja trajnog stručnog usavršavanja i cjeloživotnog učenja.
Fizio kongres 2020. je prilika da čujemo i vidimo gdje smo i što trebamo još napraviti da učvrstimo temelje naše profesije kroz dijalog o suvremenim izazovima i ulogama fizioterapije te trenutnim zakonskim okvirima koji nam omogućavaju ili sprečavaju razvoj naše profesije.

Kongres smo upravo predvidjeli u vrijeme adventa kad je Zagreb jedna velika bajka. Vjerujemo da će te uz stručni dio programa izdvojiti vrijeme za uživanje uz zvuke božićnih zvončića, mirisa medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka te doživjeti Zagreb u adventsko vrijeme kroz pregršt događaja i manifestacija.

Upute za autore radova i sve dodatne informacije o kongresu možete pronaći ovdje  https://www.hkf.hr/kongres/prijava/ .

Mirjana Grubišić, predsjednica Hrvatske komore fizioterapeuta