Besplatan časopis Australian Physiotherapy Association

Nacionalna organizacija fizioterapeuta Australije – Australian Physiotherapy Association (APA), svim članicama Svjetske organizacije za fizikalnu terapiju – WCPT, omogućit će besplatan primjerak svoga časopisa od 1. siječnja 2014.isključivo u digitalnom obliku i dostupan svima, bez ograničenja.

Časopis ćete moći pronaći na linku ScienceDirect koji omogućuje pristup editorijalima i recenziranim znanstvenim sadržajima svim čitateljima. U digitalnom obliku moći će te bez naknade pregledavati sadržaje od broja 1 iz 1954. godine pa sve do posljednjeg objavljenog u tiskanom izdanju početkom prosinca ove godine.

Više informacija potražite na adresi www.elsevier.com/locate/jphys.

Najveći međunarodni kongres fizikalne terapije održava se svake četiri godine u organizaciji WCPT. Sljedeći će biti u Singapuru od 1. do 4. svibnja 2015. godine. Organizator, Svjetska organizacija za fizikalnu terapiju, WCPT,  ističe više razloga zbog kojih je dobro sudjelovati. Kongres je prilika za susret sa svjetskim ekspertima, za usvajanje novih načina razmišljanja, kao i za uvid u posljednja istraživanja u fizioterapiji. Kongres fizioterapije sigurno će utjecati na promjenu viđenja u oblikovanju rada u vašim praksama.

Puno je i drugih prednosti – primjerice idealno je mjesto za povezivanje profesionalaca, za suradnju s liderima u pojedinim područjima, razmjenu ideja i još mnogo toga.

Zašto biti dio globalne zajednice fizikalne terapije pogledajte u promotivnom videu. Ako odlučite aktivno sudjelovati, pripremite sažetke, moći ćete ih poslati od 1. ožujka do 15. kolovoza 2014. godine.